پخت کیک یزدی با تنور گازی گنبد صنعت

بدون شک همه ما خاطره خوردن کیک یزدی در کودکی داریم این کیک خوشمزه که بسیار محبوب بین مردم شده هست ا کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های سنتی ایرانی می باشد. دستور اصلی پخت کیک محبوب و خوشمزه به شهر یزد تعلق دارد. این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف مثل زبان و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ا کیک یزدی نوعی شیرینی خاص یزد است و بیشتر در پذیرایی در مراسم‌ها از جمله مراسم‌های مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

اما با اموزشی که بهتون میدیم میتونید در خانه این شیرینی خوشمزه رو با کیفیت بالا درست کنید رو می تونید در خونه با کیفیت بالا درست کنید با ما باشید با یکی از دیگر از سری آموزش های پخت کیک یزدی با تنور گازی …

خب ابتدا موادی که برای درست کردن کیک یزدی لازمه اماده کنید:

    آرد سفید :۳۰۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
شکر :۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر :۱ قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب :۳ قاشق غذاخوری
ماست غلیظ :۱۵۰ گر
مروغن مایع :۱۷۵ گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری

گام اول :تنور گازی را روشن کنید تا موقی که شما مواد کیک یزدی رو اماده می کنید داغ شده باشد ۲۰ دقیقه کافیه . ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی شکسته، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید. این عمل را تا حدی ادامه دهید که مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

گام دوم :

روغن مایع و ماست پر چرب را به مخلوط اضافه کنید. دوباره و برای مدت ۱ دقیقه بهم بزنید. گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

گام سوم:

در ظرف جداگانه ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. این مخلوط را ۳ بار الک کنید. سپس آن را کم کم به مواد کیک اضافه کنید، تا آرد گوله نشود. اگر گوله شد می توانید کمی با دور کند همزن آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد کیک یزدی هم اکنون آماده می باشد.

گام چهارم :

قالب مخصوص کیک یزدی ، و یا قالب کاپ کیک معمولی را با استفاده از کره یا روغن خوب چرب کنید. و کمی آرد بپاشید. حالا با مواد کیک داخل هر قالب را پر کنید. دقت کنید که فقط ۲/۳ از فضای هر قالب با مواد پر شود. باقی فضا را باید برای پف کردن کیک خالی بگذارید. با استفاده از یک چاقو که آن را با روغن چرب کرده اید روی هر کیک را برشی سطحی بدهید. این روش کمک می کند تا روی کیک ها گنبدی شکل شود. حالا می توانید در صورت تمایل کمی کنجد یا مغز پسته و یا هر دو را روی سطح کیک ها بریزید. در تنور گازی باز کنید و سینی را بردارید و قالب کیک یزدی را بزارید و دوباره داخل تنور گازی بزارید

حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه کیک یزدی اماده میشود می توانید از درون شیشه چک کنید پخت لازم رسیده هست

 ۵ نکته که ممکن است باعث پف نکردن کیک یزدی شوند:

  1. ممکن است اندازه هایتان دقیق نباشد.
  2. زمان مخلوط کردن مواد زیاد یا کم بوده باشد.
  3. دمای فرتان مناسب نبوده باشد. 
  4. در هنگام مخلوط کردن ترتیب افزدون مواد را رعایت نکرده باشید.
  5. کره یا تخم مرغ تان هم دما با محیط نشده باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X