پخت با کیفیت نان همیشه از دغدغه های اصلی مردم می باشد و بسیاری از افراد مخصوصا در شهرهای جنوبی ، با استفاده از تنورهای گلی نسبت به پخت نان اقدام می کنند که انصافا کیفیت و مزه بسیار عالی دارد.
پخت نان در منزل لذت فراوانی برای کدبانوی خانه دارد و یاداور سال های دور که مردمان برای پخت نان در منزل اقدام می کردند با اینکه الان بعضی از قومیت ها مانند سیستانی ها در منزل نان محلی درست می کنند.
تنور گازی خانگی وسیله ای برای پخت نان و شیرینی و پیتزا و غذاهای تنوری مانند مرغ ، ماهی و سیب زمینی و … است . استفاده از تنور گازی در شهرهای شمالی سابقه طولانی ۱۵ سال دارد و این وسیله در کمترین زمان به محبوبیت بالایی بین خانم ها رسید. چرا که استفاده از تنور بسیار راحت و بدون دغدغه تنور های گلی که نیاز به هیزم و مکان خاصی می باشد هست ، تنها کافیست شیلنگ گاز شهری را به قسمت تعبیه شده متصل کنید و با رعایت نکات ایمنی شعله بالا و پایین تنور گازی را روشن کنید و خمیر نون را بزارید تا پخته شود. بله به همین راحتی!
تنور گازی تشکیل شده از چندین ورق استیل یا گالوانیزه و شیرالات و یک یا دو عدد سینی و ساج چدنی برای پخت نان می باشد . تنور گازی کاربردهای فراوانی دارد و نمی توان فقط به پخت نان خانگی بسنده کرد و با کمی خلاقیت در پخت متوجه این وسیله فوق العاده می شوید که می توان انرا در تراز فر دانست
خب ، شاید سوالی که براتون پیش بیاد یعنی واقعا کیفیت پخت تنور گازی خوبه یا در حد تبلیفات هست ، با ما همراه باشید در مقالات بعدی بیشتر در این مورد با هم صحبت می کنیم.